снимка: БулфотоОсвен нев трябваше да говорят и шефът на ДНСК, директорът

...
снимка: БулфотоОсвен нев трябваше да говорят и шефът на ДНСК, директорът
Коментари Харесай

Министърът на регионалното развитие в оставка Петя Аврамова не отговори на въпросите за дейността на държавното дружество Автомагистрали АД

снимка: Булфото

Освен нев трябваше да приказват и шефът на ДНСК, шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас, проектант Ангел Захариев от „ А и А архитекти “ и изпълнителният шеф на „ Главболгарстрой холдинг “ АД.

Те не се явиха на съвещанието.

Министърът на районното развиване в оставка Петя Аврамова си потегли от съвещанието на краткотрайната парламентарна комисия, която ревизира за възможни нарушавания и злоупотреби от сегашното ръководство, без да отговори на въпросите за активността на държавното сдружение " Автомагистрали " АД.

" Не искам да вземам участие в този избирателен пиар ", съобщи Аврамова, напускайки залата минути преди да стартира точката с нейното чуване.

Дейността на сдружението беше избрана като един от целите за инспекция от комисията, предава Българска национална телевизия.

Преди това министърът в оставка Аврамова отговаряше на въпроси на депутатите за противозаконния градеж на плаж Алепу, наблягайки на обстоятелството, че се води правосъдно произвеждане и би трябвало да се изчакат резултатите от него.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР